Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. Gaziantep Saç Ekimi

Gaziantep Saç Ekimi

haber haber -
10 0

Gaziantep saç ekimi işlemi, operasyon yapılacak kişinin kendisine ait olan saçların güçlü ve neredeyse hiç  bir şekilde dökülmeyen, yoğun bir şekilde yer aldığı bölgelerden alınarak, saç kaybına uğramış durumdaki bölgeye nakledilmesi sonucunda ortaya çıkmış olan estetik bir operasyondur. Saçın alınmış olduğu bölge genel olarak, uzmanların donör (Baskın Durumdaki Verici) şeklinde isimlendirdikleri başın yan ve de arka bölümleridir. Bu bölge içerisinde saçlar bireyin yaşamı süresince uzamaya devam etmekte ve hiç bir şekilde dökülmez. Bu bahsi geçen  bölgeler genetik yapı itibariyle dökülmemek için kodlanmıştır diyebilmek olanaklıdır. Bu bölgeden alınmış olan saçlar, saçsız bölge içerisinde işlem gördükten sonrasında da bu özelliklerini genleri sebebi ile hiç bir şekilde kaybetmezler. Bu sebeple Gaziantep saç simülasyonu da, doğru ve profesyonel bir şekilde yapıldığında beklenen sonuçları hızlı bir şekilde verir ve yeniden dökülme olmasını büyük bir oranda engeller.

 

Saç ekimi operasyonunun sonrasında  ise ince kabuklanmalar oluşmaktadır. Ertesi gün itibariyle baş her gün yıkandığı zaman bu kabuklar ince  bir kepek gibi dökülüp yaklaşık  olarak 10 gün sonunda komple kaybolurlar. Hasta ise, bu dönem içerisinde şapka takıp günlük yaşamına devam edebilir ve  de çalışmasında herhangi bir şekilde problem olmaz.

 

Saç haricinde Gaziantep sakal ekimi de çok yaygın bir şekilde tercih edilen operasyonlar arasında yer almaktadır. Profesyonel ellerde yapıldığı zaman %100’e varan bir oranda sağlıklı sonuçlar elde edilmektedir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir