Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. GÜNDÜZ KLİP ÇEKTİ, GECE KONSER VERDİ

GÜNDÜZ KLİP ÇEKTİ, GECE KONSER VERDİ

admin admin -
18 0

Batman Belediyesi Aralık ayı kültürel etkinlikleri kapsamında Koşanadam organizasyonuyla Batman’a gelen pop müziği sanatçısı Bahadır Tatlıöz, Batmanlıları coşturdu.

İldeki kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Bahadır Tatlıöz’ün konser vereceğini duyan vatandaşlar, saatler öncesinden salonu tıka basa doldurdu. Ünlü müzisyenin tüm şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden Batmanlılar, yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan ve tüm enerjisini sahneye yansıtan Bahadır Tatlıöz’ü uzun süre ayakta alkışladılar. Tatlıöz ve ekibine Batman’ın simgesi olan at başı maketini hediye eden Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Abidin Bingül, duyduğu memnuniyeti dile getirerek Tatlıöz ve ekibine teşekkür etti.

 

Tatlıöz, yeni albümünde çekeceği klip için tarihi antik kent Hasankeyf ile Batman’ın simgesi olan at başı görüntülerine de yer vereceğini müjdeleyerek, ”Benim en büyük idolüm Aşık Veysel ve ben onun doğup büyüdüğü, toprakla meşk ettiği Anadoluyu karış karış gezmek istiyorum. Gezdiğim her yerde ondan bir parça buluyorum. Batman’da da bu böyle oldu. Özellikle klip çekimleri sırasında bir kez daha fark ettim ki; bu topraklardan öğrenecek çok şeyimiz, dinleyecek çok hikayemiz, söyleyecek çok türkümüz var… Burada gördüğüm ilgiden son derece memnun kaldım. En kısa sürede bu şehirde daha büyük bir kalabalıkta, daha büyük bir konser vermek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Öte yandan Batman gezisi sırasında kendisi ile fotoğraf çektirmeyen emekçilerin ricasını geri çevirmeyen Bahadır Tatlıöz, kendisine ikram edilen çayın tadının damağında kaldığını dile getirdi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir