Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. Hastalara Şifa Bu Yatakta

Hastalara Şifa Bu Yatakta

haber haber -
15 0

 

2010 yılından bu yana MedikalBLog Medikal Hizmetler olarak hasta yatağı çeşitleri ile hastalara destek olmaktayız. Hasta olan kişilerin ağrı ve sızılarını en aza indirgeyen, portatif kullanımı ve konforu ile yataklarımız aynı zamanda hijyen ve antibakteriyel maddelerden üretilmektedir. Firma olarak İstanbul’da olup, teknik ekip ile işleri yürütmekteyiz.

Tek Ya da Çok Yatak Satışı Yapılmaktadır.

Evde bakım isteyen yatalak hastalar için tek olarak satışları yapılan hasta yatağı hastaneler gibi hasta yoğunluğu olan kamu ya da özel hastanelere de toplu satılmaktadır. Klasik ya da modern çeşitleri ile bütçeye uygun olan yataklar hastanın oturma, uzanma yada baş kısmını ayarlama gibi ayarlanarak hem hastaya hem de refakatçisine kolaylık sağlar.

İletişim, Bilgi ve Satış.

Firmamız İstanbul Kadıköy ana şube Ata şehir ‘de ise şube bazında hizmet verir. İhtiyaç duyulan hasta yatağı ve diğer medikal ihtiyaçlar konusunda internet site adresinden bilgi alabilir iletişim telefonları ile de görüşme ve satış işlemleri için randevu talep edebilirsiniz. Siparişlerin tamamı ücretsiz kargo ile adrese teslim yapılan firmamız müşteri memnuniyetini baz alır.

Hasta yataklarımızı incelemeniz için site adresimiz: http://www.hastayatagial.com

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir