Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Livcan Yönetim Kurulu Başkanı Osman Can Kimdir ?

Livcan Yönetim Kurulu Başkanı Osman Can Kimdir ?

haber haber -
9 0

Livcan Yönetim Kurulu Başkanı Osman Can Analtıyor.

Livcan Klinik Hakkında
Sektörün en güvenilir isimlerinden Livcan Klinik ailesi olarak, 2008’den beri kaliteli sağlık hizmetleriyle danışanlarımızın güvenini kazanmış, başarılı tanı ve tedavi süreçleriyle birçok hastamızın şifa bulmasına vesile olmuş saygın bir sağlık kurumu olarak hala hizmetlerimizi devam ettirmekteyiz.

Livcan Yönetim Kurulu Başkanı Osman Can Mide Botoksu Nedir Anlatıyor?

Endoskopik olarak mide içine uygulanan bu uygulama yine aynı etki ile mide kaslarının kasılmasına engel olur ve böylece mide boşalması güçleşir. Bu sayede tokluk hissi daha uzun süre olur, hasta daha düzgün ve daha hızlı kilo verir. Ayrıca yine mide içine endoskopik yöntemle uygulanan bu yöntem mideden normalde salınan açlık hormonu salınmasına engel olarak çift etki ile tokluk hissi oluşturur.

Livcan Yönetim Kurulu Başkanı Osman Can Yani bu sayede hem mide kasılmasına engel olur, hem de açlık hormonunun salınmasını azaltarak midede ciddi bir tokluk hissi oluşturur.

Livcan Yönetim Kurulu Başkanı Osman Can Mide Balonu Nedir Anlatıyor.

Mide balonu pek çok açıdan önemli kazanımları beraberinde getiren, yeni nesil teknikler arasında yer almaktadır. Her vücudun bir dengesi bir kapasitesi vardır. Bu denge vücudun işleyişini, günlük hayatımızı sorunsuz bir şekilde sürdürmemizi sağlar.

Dengedeki bir sistem eksik veya düzgün çalışmadığında günlük yaşantımız sekteye uğrar. Bu dengenin en önemli unsurlarından biri ise kilodur.

Livcan Yönetim Kurulu Başkanı Osman Can

Her vücut için ideal bir kilo vardır bu ideal kilonun altında veya üstünde olmak ister istemez bu dengeyi bozacaktır. Spor ve dengeli beslenme ile verilebilecek kilolar vücut için o kadar zor bir problem olmasa da obezite vücudu tamamiyle tehdit eden bir durumdur.

Obezite, genetik faktörler, dengesiz ve düzensiz beslenmek, psikolojik sorunlar gibi nedenlerden dolayı ortaya çıkabilecek bir sağlık sorunudur. Obeziteyi tedavi ederken ilaç takviyeleri, diyetler ve psikolojik tedavi gibi yöntemler kullanılabilir. Bu yöntemlerin arasında mide balonu yöntemi de gerektiği takdirde kullanılan tedavi yöntemlerinden biridir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir