Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Mehmet Veysel Akdemir’den Ses Getiren Projeler

Mehmet Veysel Akdemir’den Ses Getiren Projeler

haber haber -
15 0

Mehmet Veysel Akdemir’den Ses Getiren Projeler

Mehmet Veysel Akdemir, sosyal medyadaki Heykel Kafası projesi ve dünya yıldızlarına hizmet verdiği Hair of İstanbul projesiyle tanınıyor. Projelerini marka haline getirme konusunda bir usta olan Akdemir’in projelerini sizin için mercek altına aldık. İşte herkesin okumaktan ve takip etmekten keyif aldığı Heykel Kafası projesinin detayları.

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran Heykel Kafası herkesin beğenisini kazanmaya devam ediyor. 1.2 milyona ulaşan takipçi sayısıyla sosyal medyanın öncüleri haline gelmiş projenin kim tarafından nasıl ortaya çıkarıldığı merak konusu. Heykel Kafası nasıl ortaya çıktı? Heykel Kafası projesinin yeni çalışmaları neler? Tüm bu soruların cevabına dair detaylar ve çok daha fazlası yazımızda.

2019 yılında sosyal medyaya hızlı bir giriş yapan Heykel Kafası projesi Mehmet Veysel Akdemir imzasına sahip. Hesabın açılış tarihinden itibaren 2 ay içerisinde 500 bin gibi büyük bir kitleye ulaşan sayfa sosyal medya kullanıcıların dikkatini hızlıca çekmeyi başardı. Takipçilerin büyük beğeniyle birbirlerine gönderdikleri paylaşımlar Mehmet Veysel Akdemir’in başarıya ulaştığını destekler nitelikte. Heykel kafası paylaşımları herkesin günlük hayatta yaşadığını sorunlara ve olaylara ironik ve mizahi bir şekilde yaklaşıyor. Herkesin hayatından kesitler görebildiği ve ben de böyleyim diyebildiği paylaşımlar yüzleri gülümsetmeyi başarıyor.

Mehmet Veysel Akdemir Heykel kafası projesi hakkında yaptığı açıklamalarda sayfadaki paylaşımların mizah kadar melankoli de içerdiğini belirtiyor. Projenin başarılı olmasında da en çok bunun etkili olduğunu dile getiren Akdemir, bu sayfada herkesin kendinden bir şeyler bulduğunu söylüyor. Heykel Kafası’nın ekip çalışması olduğunu açıklayan Akdemir, ekipte herkesin görevini detaylı bir şekilde tamamladığının altını çiziyor. Ekibin başarılı bir şekilde yönetilmesini sağlayan Akdemir sahip oldukları kitleden mutluluk duyduğunu söylemeden geçmiyor.

Heykel Kafası Projesi Nasıl Devam Edecek?

Heykel Kafası projesi heykel görselleri üzerine yazılan anlamlı sözlerle ilerlemekte. Akdemir’e projede yenilik olup olmayacağı sorulduğunda gelen cevap takipçileri sevindiriyor. Akdemir proje üzerinde çalışmaya devam ettiklerini ve gelecek süreçte kısa videoların da olabileceğinin müjdesini verdi. Hatta Youtube kanalı açma düşünceleri olduğunu ancak şu an için bir tarih belirlemediklerini açıkladı. Akdemir, takipçilerinin isteğine ve taleplerine göre yenilikler yapacağını ve onlardan gelecek tepkilere göre de devam edeceğini belirtmekte.

Zeki fikirlerin öncüsü olan Mehmet Veysel Akdemir odak noktasının Heykel Kafası olduğunu söylüyor. Sayfayı geliştirmek ve takipçilerinin ilgisini diri tutmak için ekipçe çalıştıklarını ve bundan büyük haz aldığını ifade eden açıklamaları için Akdemir’e teşekkür ederiz.

Hair of İstanbul Nerede Hizmet Veriyor?

Dünyaca ünlü isimlere hizmet veren Hair of İstanbul kişilerin hayallerindeki görünüme ulaşmasını sağlıyor. Saç konusunda marka haline gelmeyi başlayan merkezin sahibi Mehmet Veysel Akdemir işiyle gurur duyduğunu söylüyor. Türkiye’ye sadece saç işlemi için gelen müşterileri olduğunu açıklayan Akdemir, ünlü yıldızları ağırlamaktan büyük keyif aldığını belirtmekte. İşini severek yaptığını söylerken titizlikle çalışan ekibinin profesyonelliği sayesinde popülerliklerini arttırmayı başardıklarını söylemeden geçmiyor. Hair of İstanbul saç ekimi konusunda markalaşmanın ötesinde güven sağlamış merkezlerin başında geliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir