Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. MEKAR KİRALA & GÜÇLEN

MEKAR KİRALA & GÜÇLEN

haber haber -
14 0

Vizyonumuza YARATAN ve ÜRETEN olmak dedik, her zaman MEKAR Ailesi olarak bunun için çalıştık, KİRALA & GÜÇLEN markasını yarattık ve bu markamız altında üretebildiğimiz kadar çok hizmet ürettik.

Bizim için Forklift Kiralama demek hizmeti müşterimizin kapısına ulaştırmak demektir,
forklift kiralama demek 7 gün 24 saat durmadan hizmet vermek demektir,
forklift kiralama demek her tonaj ve yüksekliği kiralama parkurumuzda hazır tutmamız demek,
forklift kiralama demek her türlü zemin ve sahada çalışabilme kabiliyetinde olmak demek,

ihtiyacınız bazen kapalı deponuzun içinde dar koridor forklifti bazen ise şantiyenizdeki trafoyu yerleştirmek için ağır tonaj forklifti olabilir KİRALA & GÜÇLEN markası bütün gücüyle gücünüze güç katmak için 7 gün 24 saat hizmet vermeye hazırdır.

Operasyonel kiralama dışında uzun süreli ve sözleşmeli kiralık forklift hizmeti almak istediğinizde KİRALA&GÜÇLEN Markası sizsin yerinize bu yatırımı yapar böylelikle kredi notunuz düşmez ve kredi limitleriniz etkilenmez limitlerinizin tamamını uzman olduğunuz işinizde kullanmış olursunuz.

Bizim uzmanlığımız olan forklift işini bize bırakırsınız , böylelikle istediğiniz zaman tonaj ve yükseklik değişikliği yapma lüksünüz olur, forkliftte oluşan arızalardan dolayı iş kaybına uğramazsınız, çıkabilecek arızalara, yoğunluk vb. durumlar için filomuzun tamamı hazır kıta sizi bekler, kiralık forklift size vergisel avantajlar sağlar, forklift kiralama hizmeti işletmenizin gücüne güç katar, sürpriz maliyetlerle karşılaşmaz aylık gider hesaplarınızı net yaparsınız.
Mekar forklift hizmetleri yeni dönemde KİRALA & GÜÇLEN markası altında hizmet çıtasını bir kademe daha yükselterek kiralık forklift parkuruna kendi ithalatı olan Wild Dog 4×4 şantiye forklifttini de ekleyerek zorlu şantiye sahalarında, panayır ve festival alanlarında, tarla ve bahçe işi yapan müşterilerimizin bozuk ve gevşek zeminlerinde yani standart forklift modellerinin giremeyeceği, çalışamayacağı, yerlere forklift kiralama hizmetini ulaştırmış olacaktır.

İşe bakışımızın içindeki YARATMAK ve ÜRETMEK anlayışıyla Türkiyede bir ilk olan Wild Dog 4×4 Şantiye forkliftini yaratmış ve hizmet sektörüne kazandırmış olduk şimdide bu üstün yetenekli 4×4 şantiye forklifti ürettikleriyle sanayicimize, müteahhitimize ve çiftçimize kazandıracak.

Makine, kalıp, jeneratör, trafo taşıma işlerinde, fabrika taşıma işlerinde ortaya koyduğumuz iş gücü, makine gücü, organizasyon kabiliyetlerimiz, lojistik açıdan yeterli ve hızlı oluşumuz, ideal hizmeti ekonomik fiyatlara sunuyor oluşumuz bu işin zor kısmı kabul edilen, ağır tonaj forklift kiralama hizmetinde de KİRALA&GÜÇLEN markasının aranan ve tercih edilir olmasını sağlamıştır.

Kiralık forklift filomuzun içindeki 5,7,10,12 Tonluk ağır tonaj forklift modelleri ve müşterilerimize forkliftlerin ulaşımını sağladığımız kayar kasa kamyonlarımız, 4×4 şantiye forkliftlerimiz, diğer standart tonaj dizel forkliflerimiz, akülü forkliftlerimiz ve depo içi taşıma forkliftlerimiz ile Belgeli, eğitimli ve tecrübeli operatör ve şöför kadromuz ile Mekar forklift hizmetleri KİRALA&GÜÇLEN markası altında gücünüze güç katmaya hazırdır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir