Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Murat Özşay Kimdi?

Murat Özşay Kimdi?

haber haber -
13 0

1984 yılında Balıkesir’de doğdu. Rize Üniversitesi İşletme, Anadolu Üniversitesi iktisat Bölümlerini bitirdi. Gazetecilik mesleğine Dünya Gazetesinde Başlayan Murat Özşay İstanbul’da Çeşitli Basın ve Medya Kuruluşlarında görev aldı.

2009 Yılında Unit Grup Muhasebe Departmanında çalışırken İstanbul’un Büyük Konut Firması HY İnşaat’da Finans Müdürü olarak çalıştı.

Projenin bitmesinin ardından Nemesis Yayınlarında Medya sorumlusu olarak çalışmaya başlayan Özşay; Oyuncu, yazar ve Ulusal Kanallara Medya ve PR Danışmanlıkları yaptı. Vatani görevini tamamladıktan sonra Memleketi Balıkesir’e dönen Özşay, Marmara Bölgesinin en büyük dergisinde Genel Yayın yönetmeni olarak görev aldı.

Yazılım konularında Apple, Bilge Adam, Microsoft ve HABİBAT gibi kuruluşlardan eğitimler alan ve Başarı sertifalarına sahip olan Özşay programlama dilleri bilmektedir.

2005 Yılında Microsoft tarafından yapılan 300 Bin Yazılımcının katıldığı “Sanal İşletim Sistemleri” yarışmasında ilk 10’a girmiştir.

Digital medya ve tanıtım konularında da eğitimler alan Özşay TOBB Üniversitesi, Bilge Adam, Bilgi Üniversite ve Marmara Üniversitesinden Sertifikalara sahiptir.

Kamuda çalışmaya 2014 Yılında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosunda Çalışmaya başladı. 2017 yılında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik Makamında Proje Asistanlığı görevinde bulundu. Balıkesir Ulaşım ana planı, Balıkesir iline Gümrük çalışmaları gibi projelerde yer aldı.

Çok sayıda projede yöneticilik ve koordinatörlük görevleriyle beraber 1 Nisan 2019 yılından itibaren, Elbistan Belediyesi’nde Basın Müşaviri olarak görev yapıyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir