Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Mustafa Alpay BİRTEP ve Sigortambir ‘in Yönetimine Atandı.

Mustafa Alpay BİRTEP ve Sigortambir ‘in Yönetimine Atandı.

haber haber -
9 0

Yaptığı sivil toplum çalışmaları ile Türkiye’de önemli projelere imza atan ve herkesim tarafından sevilen biri olan Birevim Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Mustafa Alpay, Birlikte Ticaret Ekonomisi Platformu BİRTEP Sigortacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı.

22 farklı sigorta firmasını tek bir çatı altında bir araya getiren ve kullanıcılarına en uygun fiyat tekliflerini sunan SigortamBir, “ Yeni Nesil Sigortacılık “ mottosuyla sektöre yeni bir soluk kazandırmayı amaçlıyor. Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanan Mustafa Alpay, yaptığı açıklamada; Türkiye’yi yeni nesil sigortacılık ile tanıştırmak istediklerini vurguladı.
Alpay: “Türkiye’yi yeni nesil sigortacılık ile tanıştırmak için çok ciddi çalışmalarımız olacak. Sigortambir markası hem sunmuş olduğu çözüm olanakları hem de süreç öncesi ve sonrası sunduğu desteklerle çok ciddi farklar yaratacak. Türkiye’de sigorta sektörünü geliştirmek için çok çalışacağız. Sigortambir, markasını daha güçlü bir marka haline getirerek ülkemizdeki herkesin Sigortambir’in sunmuş olduğu ayrıcalıklardan ve iş modelinden faydalanmasını sağlayacağız. Sigortambir, kurulduğu günden bugüne sürekli büyüyor. Sigortambir, en uygun fiyat ve kaliteli hizmet düsturunu kendisine ilke edindi. Birtep Genel Müdürü Kürşat Köz bey ile birlikte inandığımız değerlerimizi iş modelimize yansıtarak ülkemize hizmet edeceğiz. Tensipleri ile bizleri mutlu eden Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Murat Çiftçi’ye teşekkür ederim. Yeni vazifemizin bizlere, çalışanlarımıza ve şirketimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Mustafa Alpay, halen Bir Gelecek Genel Koordinatörü ve Birevim Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı olarak vazifesini sürdürüyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir