Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. SAĞLIK TURİZMİ PANDEMİYE RAĞMEN BÜYÜYOR

SAĞLIK TURİZMİ PANDEMİYE RAĞMEN BÜYÜYOR

haber haber -
15 0

Faaliyet alanı sağlık sektörü olan kurumsal bir firmada yöneticilik yapan Nazlı Certel, başarılı iş kariyerini mutlu aile yaşantısıyla birlikte sürdüren örnek bir iş kadını.

Nazlı Certel ile başarı hikayesini, kariyer basamaklarını nasıl tırmandığını, sağlık sektörü dışında hangi alanlarda faaliyet gösterdiğini ve bunlarla birlikte çalışan bir anne olarak aile hayatını nasıl idare ettiğini konuştuk.

Hayatında büyük bir öneme sahip olan sağlık sektörüne çekirdekten giren ve eğitim hayatı sonrasında çeşitli hastanelerde sağlık emekçisi olarak çalışan Certel, kariyerine kalp cerrahisi ameliyatlarında kalp, akciğer makinesini kullanan özel bir meslek olan “Perfüzyonist” olarak devam etmiş ve binlerce açık kalp ameliyatında bulunmuştur. Ardından eşi Estetik ve Plastik Cerrahi uzmanı Op. Dr. Furkan Certel ile birlikte kurdukları estetik cerrahi kliniğinde “Klinik Koordinatörü” olarak görev almıştır.

          Estetik Cerrahi kliniğinde ağırlıklı olarak Uluslararası Sağlık Turizmi hizmeti verdiklerini ifade eden Nazlı Certel, başarılarının sırrını eşi ve ekibi ile birlikte yakaladıkları üstün uyum sonucu gelen yüksek hasta memnuniyetine bağlıyor. İki çocuk sahibi olan Certel, her daim büyümeyi düşünen ve bu düşünce doğrultusunda danışanlarına hep en iyiyi sunmaya çalışan yapısıyla da öne çıkıyor. Kadın istihdamına verdiği önemle dikkat çeken Certel; “Hastalarımızın çok büyük ağırlığı kadın olduğu gibi, çalışanlarımızın da çoğu kadınlar. Şirketimizde kadınlara pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Biz kadınların iyi iş yaptığına inanıyoruz ve bütün işimiz kadınlar” diyerek ayakları üzerinde duran kadınlara verdiği desteğin altını çiziyor.

Büyük hedefleri olan güçlü ve azimli bir iş insanı olan Nazlı Certel, Bu yılın başlarında kendisine ait cilt bakımı ve kozmetik markası olan Love N Lily’yi kurdu. Hedeflerinden bahsederken estetik cerrahi, sağlık turizmi, kozmetik sektörünün yanı sıra tekstil ve gıda sektörlerinde de girişimler ve yatırımlar yapmak istediğini belirten Certel, “Hedefim tüm bu sektörlerde üstün hizmet vererek özellikle kadın istihdamını arttırmak ve ülkemize katma değer sağlamaktır” diyerek başarılarına yükselen bir ivme ile devam edeceğinin sinyalini vermektedir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir