Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Trabzonspor’da Heyecan Verici Transfer! Gervinho ile Sözleşme Fesh Edilecek Mi?

Trabzonspor’da Heyecan Verici Transfer! Gervinho ile Sözleşme Fesh Edilecek Mi?

haber haber -
15 0

Süper Lig’de 12 haftaya gelindi. Rakiplerine fark atarak liderliği bırakmayan Trabzonspor, şampiyon olmak için daha emin adımlar atmayı planlıyor.  Takımına kazandırmak istedi güçlü transferler için tekrar hazırlıklara başladı.

Trabzonspor’da Önemli Değişiklikler!

Trabzonspor rakipleri Hatay spora 7, Galatasaray’a 9, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın 10 puan fark atarak liderliği elden bırakmıyor. Oyuncularından Gervinho ile sözleşmeyi feshetmeyi planlıyor. Sezon başında isteyip de alamadığı Cristian Tello transferi için tekrar çalışmaları başladı. bahis giriş

Süper Lig maçlarından önce Marek Hamsik, Manolis Siopis,Bruno Peres, Andreas Cornelius gibi önemli oyuncuları  takımına katmıştı. Trabzonspor, bu transferlerin meyvesini toplayarak liderli bırakmadı. Şampiyon olmak için de yeni bir transfer girişimi için hazırlıklara başladı.

Trabzonspor’da Bütçe Planlaması

Yeni transferlere yer açmak için bütçe planlaması yapılmaktadır. Takımdan bazı oyuncuların gönderilmesi ile yeni transferlere yer açılması bekleniyor. Bu doğrultuda uzun süredir takımda oynayan Gervinho ile bağların koparılması ve sözleşmesinin feshedilmesi planlanmaktadır. Gervinho  ile yapılan 2 yıllık sözleşme kapsamında verilecek ücretin tamamı karşılanıp sözleşmenin iptal edilmesi planlanmaktadır. 

Cristian Tello Transferi İçin Yapılan Çalışmalar

Geçirmiş oldu sakatlık sebebiyle formdan düşen Gervinho’nun yerine transfer edilmesi düşünülen oyuncu Cristian Tello dur. Cristian Tello İspanyol kökenli bir oyuncudur. Oyuncunun bonservisinin yarısı Barcelona’da diğer yarısı ise Real Betis’tedir. Real Betis ile anlaşma yolunda yapılan çalışmalarda Barça Biraz katı tavır göstermektedir. Trabzonspor bu konuda kararlı davranmakta transferi gerçekleştirmek için gereken ücretleri ödemeye hazırdır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir