Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Ekonomi
  4. »
  5. Türkiye’de satılan en ‘uygun’ otomobiller

Türkiye’de satılan en ‘uygun’ otomobiller

haber haber -
12 0

Özellikle artan kurla birlikte otomobil fiyatlarında büyük oran artışlar meydana geldi. Bu artışlar sonucunda otomobil fiyatları neredeyse ikiye katladı ve uygun fiyatlı otomobillerin fiyatları 300 bin TL bandına geldi.

Fiat Egea, ülkemizde çok seviliyor. Özellikle yerli üretim olmasından dolayı birçok otomobilden daha uygun bir fiyat etiketine sahip. Giriş paketiyle birlikte 260.900 TL’den başlayan araç, 1.4 litrelik 95 beygir güç üretebilen bir motorla geliyor. Manuel şanzımanla kombine edilen otomobil kullanıcılarına birçok özellik sunuyor.

Hyundai i10, şirketin en küçük otomobilleri arasında bulunuyor. Küçük boyutu sayesinde park sıkıntısından kurtaran araç uygun bir fiyat etiketine sahip. 253.550 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkan otomobil, giriş paketinde 1.0 litrelik 67 beygir güç üretebilen bir motorla geliyor. Araç, sadece manuel şanzıman seçeneğiyle alınabiliyor.

Kia Picanto, Hyundai i10 gibi Kia’nın küçük otomobilleri arasında yer alıyor. Daha çok küçük ailelere hitap eden otomobil cazip bir fiyat etiketine sahip. 289.900 TL’den başlayan fiyat etiketlerine sahip otomobil giriş donanım paketinde 1.0 litrelik 67 beygir güç üretebilen bir motorla geliyor.

Renault Clio, ülkemizin en çok sevilen otomobilleri arasında bulunuyor. Özellikle ikinci el piyasasında çok fazla karşılaşabileceğiniz otomobil uygun bir fiyat etiketine sahip. 291.900 TL’den başlayan fiyatlarla karşımıza çıkan araç, giriş donanım paketinde 1.0 Sce 65 beygir güç üretebilen bir motorla geliyor.

Dacia Sandero Stepway, Dacia’nın hatchback otomobili Sandero’nun SUV görünümlü versiyonu olarak bizlerin karşısına çıkıyor. Ucuz otomobiller listemizde yer alan aracın başlangıç fiyatı 323.900 TL. Eklenen donanımlarla birlikte fiyatları artan aracın giriş paketinde 1.0 Turbo ECO-G 100 beygir güç üretebilen bir motor bulunuyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir