Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Türkler THY uçağıyla yurda döndü

Türkler THY uçağıyla yurda döndü

haber haber -
13 0

Kazakistan’da çıkan olayların ardından uçuşların durdurulmasıyla Almatı’da mahsur kalan, aralarında başta uçuş ekipleri olmak üzere, iş insanları ve Türk yolcuların bulunduğu 167 kişi, THY’nin tahliye uçuşuyla İstanbul’a getirildi.

Almatı’dan sabah saatlerinde 3’ü bebek toplam 167 yolcusuyla hareket eden Türk Hava Yolları’nın TK-6093 sefer sayılı uçağı 16.20 sıralarında İstanbul Havalimanı’na indi. THY ve bazı özel hava kargo şirketi personeliyle ülkede bulunan iş insanlarının yer aldığı 167 yolcu, terminale alındı. İstanbul Havalimanı’nda bulunan Türk Havayolları Ekip Terminali’nde basın toplantısı düzenlendi. Basın Toplantısına THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, THY Uçuş İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Baran Gülbaran ve TAV Havalimanları Holding Başkanı Sani Şener katıldı.

Uçakta bulunan İrem Poyraz’ın annesi Reyhan Poyraz, “Kızım kaptan. Geçen hafta pazar gününden bu yana kızım Kazakistan’da. Bu olaylar patlak verince kızım orada mahsur kaldı. Ben de bir anne olarak ciddi kaygılandım” ifadelerini kullandı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir