Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. Uğur Can YENAL Kimdir ?

Uğur Can YENAL Kimdir ?

haber haber -
11 0

Son zamanlarda adından çok fazla bahsettiren ve Geleceğin DJ’i olarak adlandırılan Uğur Can Yenal DJ’lik kariyerine mükemmel bir giriş yapmış gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde aldığı sahnede büyük ilgi ve beğeniyi üzerine toplayan Uğur Can Yenal şimdiden büyük hayran kitleleri toplamaya başladı bile…

Djliği hobi olarak yapmasına rağmen son zamanlarda çıkan haberlere göre birçok gece kulübüyle görüşme gerçekleştirmekte olan Yenal  kariyerine emin adımlarda giriş yaptı. Uğur Can Yenal kısa sürede aldığı beğenilerle büyük yol kat edecek, adından bir hayli bahsettirecek gibi görünüyor.

Uğur Can YENAL resmi İnstagram hesabından yaptığı paylaşımla Leventte bir gece kulübünde takipçilerine kısa ve etkileyici bir görsel şölen sundu. Onbinlerce insanın izlediği videoda ise gelecekteki yapacağı partilerin müjdesini vermesi insanlar arasında dilden dile gezmekte. Takipçileri ise şimdiden gelecekte alacağı sahneleri beklemeye başladı bile… Ocak ayında Yayına çıkacak olan parçasının bir kısmını instagram profilinde sevenlerine müjdeleyen Uğur Can YENAL kariyerine yeni bir boyut katacak gibi görünüyor.Yeni çıkacak olan parçasının adının Ephemeral olacağını kısa süre önce Badu Ajans ile yaptığı röpörtajda duyurmuştu.Şimdi gözler ocak ayında itunes ve spotify da yayınlacak olan parçada…

 

Uğur Can YENAL Kimdir ?

24 Şubat 1997’de İstanbul Şişli’de dünyaya gelen Uğur Can YENAL İlkokul ve lise hayatını özel bir kolej’de tamamlayarak hayalleri olan işin peşinden koşmak için yurt dışında DJ’lik eğitimleri almaya başladı. DJ’liği tamamen hobi amaçlı gören ve bunu iş olarak yapmayan Uğur Can Yenal’ın son zamanlarda bu hobimi biraz genişleterek insanlara güzel müzikler yapmak için çaba sarf ettiğini ifade eden Uğur Can YENAL ”DJ’liği bir iş olarak görmemekteyim bu benim en büyük isteğimdi” dedi.

En büyük hayali ise küçüklükten beri gelen istek ve hayallerle dünyanın en ünlü DJ’lerinden biri olmaktır. Bunun için gecesini gündüzüne katarak çalışmalarına aralıksız devam etmetedir. Uğur Can Yenal gelecekte uluslararası bir çok projede yer almak istediğini ise sevenleri ile paylaştı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir