Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. Ünlü iş adamı Mehmet Beğendik hayatını kaybetti

Ünlü iş adamı Mehmet Beğendik hayatını kaybetti

admin admin -
13 0

Beğendik Marketler Zinciri’nin sahibi iş adamı Mehmet Beğendik hayatını kaybetti. Yapılan açıklamaya göre Beğendik’in cenazesi bugün ikindi namazı Cami Kebir’de kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

Kayseri’nin tanınmış iş adamlarından Beğendik Mağazaları Sahibi Mehmet Beğendik vefat etti. Cenazesi bugün ikindi namazı Cami Kebir’de kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.
Son dakika… Ünlü iş adamı Mehmet Beğendik hayatını kaybetti

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, işadamı Mehmet Beğendik’in cenazesine katılmak üzere memleketi Kayseri’ye gitti. (DHA)

 

Beğendik‘in ölüm haberini alan sevenleri ise yasa boğuldu. AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, “Kayseri eşrafından hayırsever İşadamı Hacı Mehmet Beğendik Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah’tan rahmet, Beğendik Ailesine sabır ve başsağlığı dilerim” dedi.

GÜL HABERİ ALINCA KAYSERİ’YE GİTTİ

Beğendik Mağazaları sahibi Mehmet Beğendik’in cenazesi için Kayseri’ye giden 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, gazetecilerin OHAL’in 6’ncı defa uzatılması ile ilgili sorularını yanıtsız bıraktı. Havalimanı çıkışında konuşan Gül, “Hemşehrimiz Mehmet Bey’in vefatı nedeniyle geldim. Kendisi memleketin en maruf eşraflarından birisiydi. Aynı zamanda çok değerli bir iş adamı. Bugün AVM diye bilenen alışveriş merkezleri yokken, Mehmet Bey kendi ismi ile yayıldı. Önemli bir insandı. Kendisiyle dostluğumuz, hemşehriliğimiz vardı. Kime sorarsanız ‘Çok delikanlı bir insandı’ diyecektir. Dolayısıyla uzun süre hastalık geçirdi” dedi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir