Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. WhatsApp yeniliklere doymuyor

WhatsApp yeniliklere doymuyor

admin admin -
13 0

WHATSAPP EMOJİLERİNE ARAMA BARI GELİYOR

WhatsApp’ın Android için yayınladığı beta uygulamasında görülen yeniliğe göre WhatsApp, istenilen emojiyi dakikalarca arama derdine son verecek. Şirket, uygulamasının emojiler bölümüne bir arama barı ekleyecek ve istenilen emojinin anahtar kelimesi girilerek kolayca o emojiye ulaşılabilecek. Örneğin; arama barına gülen yüz yazdığınızda WhatsApp, gülen yüz emojilerini önünüze serecek. Siz de istediğiniz gülen yüz emojisini seçerek sohbetinizde kullanabileceksiniz. Ancak arama barı bununla da sınırlı kalmayacak.

 

INSTAGRAM’DAKİ O ÖZELLİK DE WHATSAPP’A EKLENECEK

Arama kısmından sadece emojiler değil çeşitli eğlenceli GİF’ler ve sticker’lar da bulunabilecek. Aynı Instagram hikayelerinde olduğu gibi anahtar kelimesini yazdığınız GİF’ler ve sticker’lar parmağınızın ucuna sıralanacak. Böylece istediğiniz anlama sahip GİF’i veya sticker’ı mesajlaşmanızda kullanabileceksiniz.

WHATSAPP MESAJLAŞMALARA HIZ KAZANDIRACAK

WhatsApp, halihazırda bir mesajlaşma uygulaması. Mesajlaşmada da bilindiği üzere hızlı olmak çok önemli. O yüzden dakikalarca istenilen emojiyi ya da gif’i aramak yerine arama kısmına anahtar bir kelime yazarak aramak işleri hayli kolaylaştıracak. Yeni özelliklerin WhatsApp’ın İOS ve Android için yayınlayacağı sıradaki güncelleme ile gelmesi bekleniyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir