Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. “Yabancı Sinema: Transformers” Salı gecesi TRT 1’de

“Yabancı Sinema: Transformers” Salı gecesi TRT 1’de

admin admin -
12 0

Türkiye’de 2007 yılında gösterime giren bilim-kurgu filmi Transformers serisinin ilk filmi “Transformers” 28 Kasım Salı akşamı, saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak.
Transformers adlı çizgi dizisinden beyazperdeye uyarlanan, Steven Spielberg’in yapımcılığını, Michael Bay’in yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerini, Shia LaBeouf ve Megan Fox gibi başarılı isimler paylaşıyor.

Uzun seneler öncesinde çok uzaklarda bulunan Cyberton gezegeninde bir savaşa start verilmek üzeredir. Bu gezegen başka şekillere dönüşebilen robotların dünyasıdır. Her yerde olduğu gibi bu gezegende de robotlarında iyi olanları ve kötü olanları vardır. Kendilerince farklı hedefler doğrultusunda mücadele veren bu transformer robotlar gezegenin yakıtı tükenirken uzay çevresinde diğer yakıt kaynaklarını bulmaya çalışırlar. Durum böyleyken bu araştırma onları Dünyaya kadar getirecektir. Transformerlar istedikleri zaman gemiye uçağa tıra arabaya dönüşürler ve bu defa Dünyayı ele geçirmek için savaş ilan edeceklerdir. Dünyaya karşı savaş açan robotlara karşı iyi olan robotlar karşı çıkacaktır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir