Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Yaptıkları hareket izleyenleri ağlattı

Yaptıkları hareket izleyenleri ağlattı

haber haber -
10 0

Şırnak’ta amca çocukları Ramazan ve Serhat Ölmez, hayvanlarını otlattıkları sırada ara verip Anıtkabir’deki askeri değişim törenini taklit etti. Gençlerin bu anı askeri kameraya takıldı. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından duygu seli yaşandı.
Şırnak’ta, askeri üs bölgenin nöbet kamerasına haber siz yakalanan, amca çocukları çobanlar Ramazan (17) ve Serhat (16) Ölmez’in Anıtkabir nöbet değişimini taklit ettikleri anlardan görüntüleri, sosyal medyada binlerce beğeni aldı. Ramazan Ölmez, “Televizyonda Anıtkabir’de nöbet değişimi yapan askerleri izledik. Bundan etkilendik. Çok kez yapıyorduk ama bu sefer kameralara yakalandık” dedi.

ASKERİ ÜS BÖLGESİNDE NÖBET TUTAN ASKERLER FARK ETİ
Beytüşşebap ilçesi Ayvalık köyünde askeri üs bölgede nöbet tutan askerler, 2 çobandan şüphelenip kamerayla takibe aldı. Görüntülerde 2 çobanın, Anıtkabir’deki askerlerin nöbet değişimini anımsatan hareketleri dikkat çekti. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, kısa sürede beğeni topladı. Bu görüntülerin ardından gazeteciler amca çocukları olan Ramazan ve Serhat Ölmez’e ulaştı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir