Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Yusuf Taha Lüleci Kimdir

Yusuf Taha Lüleci Kimdir

haber haber -
13 0

Yusuf Taha Lüleci, 7 Kasım 2000 yılında Adapazarı’nda doğdu.  Küçüklüğünden beri Dijitalle iç içe büyümüştür.  Başkent İletişim Bilimleri Akademisinde Cihan Ünal, Zeynep Koltuk, Ali İpin, Mahmut Gökgöz gibi usta isimlerden oyunculuk eğitimi almıştır. 2019 yılında oyunculuk kariyerine ilk adımlarını atmıştır. Yusuf Taha Lüleci mottosunun “Korkuyu hisset, ama yine de  yap!” olduğunu belirtmiştir. Aynı zamanda en sevdiği şarkısının “Passenger | Let Her Go”, en sevdiği filminde “Casablanca” olduğunu belirtmiştir. 2015 yılında yapılan “İstanbul Open Cup” kickboks şampiyonasında Marmara Bölge Şampiyonu olmuştur. Fakat bir yıl sonra kickboks kariyerini özel sebeplerden dolayı sonlandırmıştır.

2021 yılında “Sen Kimsin Ki?” isimli bir Podcast programı yaparak “En Çok Dinlenen Podcast Programları” arasında yerini almıştır. “Sen Kimsin Ki? Podcast” 8 bölümden oluşmaktadır. Podcast programında;  kişilikler, karakterler, yalan, evlilik, ilişkiler, tarih, hikayeler gibi toplumsal ve sosyal konular bilgilendirici ve eğlenceli şekilde ele alınmıştır. Sloganı şöyledir; “Yusuf Taha Lüleci tarafından yapılan bu Podcast yayınında; Yıllardır ele alınması gereken konular üstümüze vazife olmayacak şekilde, bir dost niteliğinde masaya yatırılıp, sırtı sıvazlanıp, ince eleyip sık dokuyup sizlere sunuluyor. Kulaklığınızı takın ve bu münakaşaya ortak olun.” Dinlemenizi tavsiye ederiz.

2021 Temmuz ayında “Makro Dergi” isimli bir Dijital Dergi kurdu ve ekibiyle birlikte içerik üretmeye başladı. Üretilen içerikler, “Engelsiz Okuyorum Projesi” ile birlikte seslendirilmektedir. Makro Dergi, ilk Dijital Dergisini 1 Ağustos tarihinde çıkartmıştır. Güzel bir ekiple yola çıkan Yusuf Taha Lüleci çalışmalarına son hız devam etmektedir.

Yusuf Taha Lüleci Resmi Web Sitesi: https://yusuftahaluleci.com

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir