Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. ZIADOON MOHAMMED: ”EMLAK DİYARI HAKKINDA BİLİNMEYENLER”

ZIADOON MOHAMMED: ”EMLAK DİYARI HAKKINDA BİLİNMEYENLER”

haber haber -
14 0

ZIADOON MOHAMMED: ”EMLAK DİYARI HAKKINDA BİLİNMEYENLER”

Yatırımcı İş İnsanı Ziadoon Mohammed, Emlak Diyarı Ankara Şubesi Müdürü olarak görev yapmaktadır. Bunun yanında emlak ve konutlarla ilgili ''yaptığımız tüm projelerde kaliteyi ön planda tutuyor ve atılan adımlarda destekleici planlamalar yapıyoruz.'' dedi. Devamında ise: ''Bugüne kadar 2 bin aileyi konut sahibi yaptık ve biz, bu sayede sadece Ankara'da 5 bin kişilik bir aileyiz aslında. Bu doğrultuda fiyat olarak ulaşılabilir konutlar konutlarla hem aileyi mutlu ediyor hemde sürekli yenilikleri takip ediyoruz.'' dedi.

Detaylardaki başarının sırrı; güveni, yenilikçi ve sabır olduğunu söyleyen iş insanı Mohammed ve bu da bizi yeni proje üretmeye sevk ediyor, diyerek sözlerine devam etti. Emlak Diyarı Ankara'da öncü bir adımlar atarken karşılıklı diyaloglarla verilen mesajlar ileriye dönük adımlarında nasıl sağlam atıldığını hepimize gösteriyor. Ve: ''Ayrıca Emlak Diyarı bünyesinde hem kendi sağlığımızı, hem de müşterilerimizin sağlıklarını önemsiyoruz ve tüm hijyen koşullarını maksimum seviyede sağlıyoruz.'' dedi.

Son olarak bizlere: ''Gayrimenkul sektör değerlendirmesi Covid19 sürecini elbirliğiyle atlattıktan sonra gayrimenkulde trend devam edecek. Yıllardan beri konut üretiyoruz, bunun ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. İnsanlar, aldıkları konutlarda en yakınlarıyla beraber yaşıyor. Bunlarla birlikte yenilenmesi gereken çok fazla konut var. Türk insanı, konutun değerini çok iyi biliyor. Bununla birlikte hem yatırım, hem yaşam açısından hangi projeyle çalışacağını Türk halkı artık çok iyi biliyor. İnşaat sektörü, mevcut teşviklerle yoluna tüm hızıyla devam edecektir.'' dedi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir