Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Arda Güler’i Juventus’a Transfer Eden Hacker Skandalı

Arda Güler’i Juventus’a Transfer Eden Hacker Skandalı

haber haber -
65 0

Real Madrid’li Arda Güler, Hackerler Tarafından Juventus’a Transfer Edildi

İnanılmaz bir olay futbol dünyasında yaşandı. Real Madrid forması giyen milli yıldız Arda Güler, hackerlerin hedefi oldu ve İtalyan devi Juventus’un resmi İngilizce sosyal medya hesabından transfer edildiği açıklandı.

Juventus’un Resmi Hesabından Yapılan Açıklama

Juventus’un resmi İngilizce sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Arda Güler’in Juventus’a transfer olduğu duyuruldu ve taraftarlara “Bu yeni yolculukta birlikte tarih yazmaya hazır mısınız?” sorusu yöneltildi. Ancak kısa bir süre sonra Juventus, hesabın hacklendiğini ve yapılan paylaşımlara itibar edilmemesi gerektiğini duyurdu. Yaşanan sorunun çözümü için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Türk Hackerlerin İmzası

Juventus’un resmi hesabının kontrolünü ele geçiren hackerler, Juventus’un açıklamasının ardından “Oğlum şakaydı lan” şeklinde bir paylaşım daha yaparak Türk olduklarını belli ettiler. Bu olay futbol dünyasında eşi benzeri görülmemiş bir hacker skandalı olarak tarihe geçti.

Bu olay, Arda Güler’in adının sadece futbol sahalarında değil, dijital dünyada da konuşulmasına neden oldu. Futbolseverler ve teknoloji uzmanları, bu tür saldırılara karşı daha fazla önlem alınması gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyor.

İlgili Yazılar