Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Sis Nedeniyle İstanbul Boğazı’nda Gemi Trafiğini Askıya Aldı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul Boğazı’nda meydana gelen kısıtlı görüş şartları (sis) nedeniyle gemi trafiği geçici olarak durduruldu. Bu karar, deniz trafiğinin güvenliğini sağlamak amacıyla alındı.
Reklam Kodları İçeren Dinamik Bir Fonksiyon
Yapılan açıklamanın ardından, web sitelerinde yayınlanan videolar için reklam gösterimini belirleyen dinamik bir fonksiyon ortaya çıktı. Bu fonksiyon, rastgele olarak iki farklı reklam türünden birini seçmekte ve ilgili reklamı ekranda göstermektedir.
Fonksiyon İçeriği
Kod parçası, öncelikle web sayfasında belirlenen bir video alanını seçmekte ve daha sonra rastgele bir sayı oluşturmaktadır. Oluşturulan bu sayıya göre, ya membrana.media ya da trvdp.com adreslerinden birinden reklam içeriği çekilmektedir. Bu sayede, web sitesi ziyaretçilerine farklı reklam deneyimleri sunulmaktadır.
İstanbul Boğazı’ndaki Durum
İstanbul Boğazı’nda yaşanan sis nedeniyle gemi trafiğinin durdurulması, bölgede seyir yapan gemilerin güvenliğini sağlamak adına önemli bir adımdır. Bu kararın, olumsuz hava koşullarının etkilerini minimize etmek ve deniz kazalarını engellemek amacıyla alındığı belirtilmektedir.