Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Ronaldo’nun Özel Hayatı Spor Camiasında Da Dikkat Çekiyor

Ronaldo’nun Özel Hayatı Spor Camiasında Da Dikkat Çekiyor

haber haber -
17 0

Ronaldo’nun Özel Hayatı Spor Camiasında Da Dikkat Çekiyor

Cristiano Ronaldo son zamanlarda spor hayatındaki başarılarının yanında magazinde de ön plana çıkmaya devam ediyor. Georgina Rodriguez ile yaşadığı birliktelik de oldukça ses getiriyor. Özellikle bu ilişkiden ikiz bebek bekliyor olmaları hem spor camiasının hem de hayranlarının gündeminden düşmüyor. Bu yüzden Georgina Rodriguez bu sefer her şeyi anlatmayı seçti. Ronaldo’nun futbol kariyerinin yanında aile içerisinde de nasıl olduğunu göre bile şansı oluştur. Georgina Rodriguez 3 milyon sterlinlik evlerinde soruların soruları yanıtladı.

Sorulan soruların çoğu, Ronaldo ile tanışmadan önce nasıl bir hayatının olduğuna dair olduğu. Ronaldo’nun sevgilisi, eskilerde çocuk bakıcılığı yapıyormuş. Bu geniş aileye, yeni bekledikleri ikiz çocuklara karşı sevgi dolu olmasının kaynağı buradan geliyor olmalı. Kendini harika hissettiğinden bahseden Georgina Rodriguez şanslı olduğunu da belirtiyor. Ronaldo ve çocuklarıyla mutlu bir aile sahibi olduklarını da belli ediyor. Zaten Ronaldo’nun bu başarısının arkasında mutlu bir ailenin olması da beklenen bir durum olarak görülüyor.

Ronaldo ve Eşi İkiz Bebek Bekliyor

İkiz bebeklerinin yeni ailelerini katılmasını bekleyen Georgina Rodriguez ve Ronaldo heyecanla gün saymaya da devam ediyor. Hem futbol kariyerinde daha da ileride olmak hem de hayatın mutluluklarına katılmak onları sevindiriyor. Bunun yanında birçok haber içeriği gibi banko maçlar ile ilgili detayları da kolaylıkla bulabiliyorsunuz. Justin TV sizleri canlı haber izlemeye davet ediyor. Maç sonuçlarıyla bağlantılı olarak idda tahminleri de yapmanız mümkün olabiliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir