Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, İsmail Haniye İçin Başsağlığı Mesajı Yayımladı

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, İsmail Haniye İçin Başsağlığı Mesajı Yayımladı

haber haber -
95 0

Baykar’ın Başkanı Selçuk Bayraktar, Hamas Lideri İsmail Haniye’nin Şehit Edilmesini Kınadı

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Hamas lideri İsmail Haniye’nin alçak suikast sonucu şehit edilmesi üzerine başsağlığı mesajı yayımladı. Bayraktar, “Filistin direnişinin önde gelen siyasi isimlerinden İsmail Haniye’nin hain ve insanlık dışı bir suikast sonucu şehit edildiğini üzüntüyle öğrendim. Tüm dünya halklarının gönlünde büyüyen Filistin direnişi barbar siyonistlere karşı mücadelesine devam edecektir. Kazanan er ya da geç iyiler olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Hamas Lideri Haniye’ye Alçak Suikast

Hamas lideri İsmail Haniye, İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan’ın görevi yemin törenine katılmak için Tahran’da bulunduğu sırada alçak bir suikaste kurban gitmiştir. İran Devrim Muhafızları Ordusu, 31 Temmuz sabahı yaptığı açıklamada, Haniye’nin kaldığı konutuna saldırı düzenlendiğini duyurmuştur. İran ve Hamas Hareketi suikastten sorumlu tuttukları İsrail’e tepki gösterirken, İsrailli yetkililer ise olayla ilgili açıklama yapmaktan kaçınmışlardır.

“Rabbim şehadetini mübarek eylesin. Ruhu şad, mekanı cennet olsun. Ailesinin, kardeş Filistin halkının, İslam Alemi’nin ve emperyalizmin çelik dişlilerine direnen tüm insanlığın başı sağolsun. Kırılır da bir gün bütün dişliler…”

İlgili Yazılar