Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Bülent Uygun’dan Transfer Müjdesi, Sivasspor, Yeni Güçlerle Güçleniyor

Bülent Uygun’dan Transfer Müjdesi, Sivasspor, Yeni Güçlerle Güçleniyor

haber haber -
57 0

Bülent Uygun’dan Transfer Müjdesi, Sivasspor, Yeni Güçlerle Güçleniyor

Sivasspor’un Teknik Direktörü Bülent Uygun, Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Antalyaspor maçı öncesi transfer çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Sivasspor, 24 Ocak Çarşamba günü Antalyaspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına başladı. Takımın başındaki isim Bülent Uygun, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, önceki Gaziantep FK maçını değerlendirerek sözlerine başladı. Uygun, ligdeki sık maç programı, zorlu iklim şartları, sakatlık sorunları ve kısıtlı transfer dönemi gibi zorlu koşullar altında mücadele ettiklerini belirtti. Ancak, futbolcularını tebrik ederek, yoğun maç temposuna rağmen gösterdikleri performans ve mücadele için övgüde bulundu.

Transfer Döneminde Hareketli Günler, Yeni Yıldızlar Sivasspor’u Bekliyor

Bülent Uygun’un açıklamalarının ardından transfer konusuna da değinen teknik direktör, takımın güçlenmesi adına çalışmaların sürdüğünü belirtti. Özellikle sakatlıkların etkisiyle zor günler geçirdiklerini ifade eden Uygun, yeni transferlerle takımın rekabet gücünü artırmayı hedeflediklerini dile getirdi. Kulüp içinde sürdürülen görüşmeler ve scout ekibinin yoğun çabalarıyla birlikte, Sivasspor’un transferde hareketli günler yaşayabileceği belirtiliyor.

Bülent Uygun’un transfer müjdesiyle birlikte, Sivasspor taraftarları heyecanla yeni oyuncuların kim olacağını ve takıma nasıl katkı sağlayacaklarını merakla bekliyor. Bu transferlerle birlikte, Sivasspor’un ligin ikinci yarısında daha iddialı bir performans sergilemesi bekleniyor. betixir lisans

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir