Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Yüksek Ücret, Yüksek Performans: Beşiktaş’ın Carvalho İçin Yaptığı Teklif!

Yüksek Ücret, Yüksek Performans: Beşiktaş’ın Carvalho İçin Yaptığı Teklif!

haber haber -
62 0

 

Fernando Santos’un William Carvalho İsrarı Siyah-Beyazlıları Hareketlendirdi

Beşiktaş’ta transferde yoğun bir hareketlilik yaşanıyor. Takımın başındaki Portekizli teknik adam Fernando Santos’un ısrarı üzerine özellikle orta sahaya takviye yapma kararı alan Beşiktaş yönetimi, Real Betis’in deneyimli oyuncusu William Carvalho için sürpriz bir hamle yapıyor.

Beşiktaş, Fernando Santos’un öncelikle orta sahada görmek istediği 6 numara pozisyonu için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Santos’un vazgeçilmez ismi olarak gördüğü William Carvalho için kulüp, Real Betis ile olan görüşmeleri arttırdı.

Yüksek Ücret, Yüksek Performans: Beşiktaş’ın Carvalho İçin Yaptığı Teklif!

Beşiktaş yönetimi, William Carvalho transferini gerçekleştirmek adına Real Betis ile masaya oturdu. Siyah-beyazlılar, Carvalho’yu sezon sonuna kadar kiralamak ve satın alma opsiyonu ile transferi bitirmek istiyor. Yapılan bilgilendirmeye göre, Beşiktaş, Portekizli orta saha oyuncusunun yarım sezonluk ücretini tamamıyla karşılamaya hazır. Ancak, sezon sonundaki satın alma opsiyonu için ödenecek miktar hâlâ belirsizliğini koruyor.

William Carvalho’nun 5.5 yıldır Real Betis formasını giydiği ve bu süreçte birçok kez ayrılık haberlerine konu olduğu biliniyor. Beşiktaş’ın yaptığı teklifin ardından Portekizli oyuncunun takımına veda etme ihtimali ise oldukça yüksek görünüyor.

Fernando Santos’un talepleri doğrultusunda şekillenen bu transferde, Beşiktaş’ın orta sahayı güçlendirmek adına attığı adımlar futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Siyah-beyazlı takımın, William Carvalho transferindeki gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz oslobet güncel adres

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir