Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. Best10 Beşiktaşlı Oyuncuların Değeri Katlandı

Best10 Beşiktaşlı Oyuncuların Değeri Katlandı

haber haber -
17 0

 

2 sene üst üste şampiyonluk yaşayan Beşiktaş aynı zamanda Avrupa ‘da kendini gösteriyor. Bu neden de dolayı futbolcularının hepsinin bonservis bedelleri aşırı derece yükseldi. Zaten yapılan araştırmada bu sene en fazla kendinden söz ettirmeyi başaran takım Beşiktaş olarak sonuç vermiştir. Bu sene ligte üçüncü olan Beşiktaş kötü gidişe dur demek için ataklar yaparak daha çok çalışmaktadır. Bu yazımız da da sizlere Beşiktaşlı futbolcuların piyasa değerini yazacağız.

Cenk Tosun

Şuanda Türk liginin en değerli oyuncusu olarak gözükmektedir ayrıca Avrupa’nın da en çok dikkatini çeken oyuncu için Fikret Orman 25 Cenk Tosun için 25 Milyon Euro istiyor.

Oğuzhan Özyakup

Everton’nun peşinde olduğu Beşiktaş ‘ın kalbi olan Oğuzhan Özyakup için ilk resmi teklif Everton takımından geldi ve 15 milyon Euro’ya transfer olabilir eğer yeni sözleşme yapılırsa bu miktar 25 Milyon Euro altında olmayacak

Talisca

Fikret orman Talisca’yı Beşiktaş ‘a getirtmek için 18 Milyon Euro bonservis bedeli verdi . Fakat şuan Talisca’nın serbest kalma bedeli ise 60 milyon Euro olarak belirlenmiştir. Ayrıca Talisca için teklif veren takımlar 20 milyon Euro üzerinde teklif vermeye başladı bile

Tolgay Arslan

Tolgay için bir satış beldeli şuan için belirlenmedi oyuncu ile sözleşme yenilenmediği için fakat tahmini satış bedeli 10 milyon eruo’nun altında olmayacağıdır.

Quaresma

Beşiktaş ‘ın efsane isimlerinden biri olan Quaresma ‘ya Çin’den tam 7,5 milyon euroluk teklif gelmesine rağmen Fikret orman hayır diyerek en az 15 milyon euro istediklerini belirtti. Firket orman takıma ve oyunculara büyük değer katmayı başardı.

Tosic

Tosic ‘ın beşinde şuan Tottenham resmi olarak 10 milyon euro teklifte bulundu fakat ne kadar doğru ne kadar yalan biz bilemeyiz ama Fikret Orman bonservis bedelini 15 milyon Euro’dan aşağı salmaz gibimize geliyor.

Atiba

35 yaşında olan yetenekli oyuncu Atiba için tam 5 milyon euro istediklerini ifade ettiler. Özellikle bu oyuncunun peşinde Kanadalılar var ve transfer konusunda oldukça istekli gözüküyorlar. Beşiktaş ve oyuncuları son 2 senede yarı yarıdan daha fazla değer kazandı diyebiliyiriz.

best10 sitesi, best10 makaleleri, best10 hakkında daha geniş bilgiler için bu sayfaları ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir