Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Diyarbakır’da Altın Hırsızlığı Zanlısı Yeniden Gözaltına Alındı

Diyarbakır’da Altın Hırsızlığı Zanlısı Yeniden Gözaltına Alındı

haber haber -
17 0

Girdikleri Evdeki Altınları Çalan Şüpheli Yeniden Tutuklandı

Diyarbakır’da bir evden çaldıkları 1 milyon lira değerindeki altınları alırken ev sahibi Veysi Akkurt’u itip merdivenden düşmesine sebep oldukları iddia edilen şüphelilerden Süphan E., yeni deliller üzerine tekrar gözaltına alındı.

Olay ve İncelemeler

Olay, 25 Şubat akşam saatlerinde Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi’nde gerçekleşti. Eşiyle evine dönen Veysi Akkurt, evde tanımadığı kişileri altınlarını ve parasını taşırken gördü. Altınları taşıyan çantayı almaya çalışan Akkurt, şüpheliler tarafından merdivenden itilerek kaçırıldı ve başını beton zemine vurdu. Akkurt, hastaneye kaldırıldı ancak 6 gün sonra hayatını kaybetti.

Polis ekipleri olay yerinde ve evde inceleme yaparken, kilidin kırılarak açıldığı ve olayı planlayanların iz bırakmamak için dikkatli davrandıkları ortaya çıktı.

Şüphelinin Yakalanması

Polis ekipleri, güvenlik kameraları ve tanıkların ifadeleri doğrultusunda hareket ederek olayın şüphelilerini tespit etti. H.A.’nın sevgilisiyle birlikte 7 şüpheli yakalandı. İtiraflarda bulunan şüpheliler, çaldıkları altınları gömdüklerini belirtti. Tutuklanan şüphelilerden biri olan Süphan E., serbest kaldıktan sonra yeniden gözaltına alındı ve tutuklandı.

İlgili Yazılar