Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Takımını Rehavetten Uzak Tutmak İçin Uyarıyor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Takımını Rehavetten Uzak Tutmak İçin Uyarıyor

haber haber -
31 0

Okan Buruk, Rehaveti Gündeminin En Üst Sırasına Taşıdı

Fenerbahçe’nin Sivas’ta puan kaybetmesiyle zirvedeki farkı açan Galatasaray, Okan Buruk’un rehavet konusunu gündeminin en üst sırasına taşıdı. Tecrübeli teknik direktör, konsantrasyon kaybının yaşanmaması için oyuncularıyla sık sık konuşuyor.

Oyuncularıyla Toplantılar Düzenliyor

İdman öncesinde takımla bir toplantı gerçekleştiren Buruk, “Adana Demirspor maçında hataya yer yok. Derbiye en az 4 puan farkla önde çıkamadıktan sonra bu bir avantaj olmaz. Bir beraberlikte bile her şey tersine döner” dedi. Puan farkı yokmuş gibi hareket etmeleri gerektiğinin altını çizen Buruk, ciddiyeti elden bırakmamaları gerektiğini vurguladı.

Kadroda Değişiklik Yapılmayacak

Adana Demirspor maçı kadrosunu kafasında belirleyen Buruk, kazanan kadroyu bozmayacağını ve Pendikspor 11’iyle sahada olacağını belirtti. Zorlu deplasmanda kanatlarda yine Ziyech ve Barış Alper olacak, Kerem Aktürkoğlu ve Zaha ise yedek soyunacak. Kaan Ayhan da sağ bekte görev alacak.

Zirvede Yer Alan Teknik Direktör

Rekorları altüst eden Okan Buruk, son iki sezon baz alındığında 2.41’lik puan ortalamasıyla Avrupa’nın zirvesinde yer alıyor. Galatasaray’ın hocası, Pep Guardiola, Carlo Ancelotti, Jürgen Klopp gibi isimleri geride bırakmayı başardı.

İlgili Yazılar