Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: “Bilimin Olmadığı Yerde Gelişim Olmaz”

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: “Bilimin Olmadığı Yerde Gelişim Olmaz”

haber haber -
22 0

KTÜ Tıp Fakültesi’nde “Spor Hayatına Bakış” Konulu Sempozyuma Katıldı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Bilimsel Araştırma Topluluğu tarafından düzenlenen “Spor Hayatına Bakış” konulu sempozyuma katıldı. Avcı, gençlerle bir araya gelmeyi sevdiğini belirterek, bu tarz organizasyonlara katılmaya gayret gösterdiğini ifade etti.

Trabzonspor ve KTÜ, Avcı İçin Özel Yer Tutuyor

Abdullah Avcı, Trabzon şehrinin en büyük iki markası olan Trabzonspor ve KTÜ ile bir arada olmanın kendisi için büyük bir duygu olduğunu vurguladı. Kendisinin yaklaşık 70 üniversiteye konuşmacı olarak katıldığını belirten Avcı, futbolun artık sağlıkla doğrudan ilişkili olduğunu ve kulüplerde sağlık departmanlarının büyük önem taşıdığını dile getirdi.

Sağlık, Teknoloji ve Bilimin Rolü

Abdullah Avcı, futbolculuk kariyerinde yaşadığı sakatlıkların ve sağlık sorunlarının kendisine sağlık, teknoloji ve bilimin önemini öğrettiğini belirtti. Avcı, “Bilimin, teknolojinin ve AR-GE’nin olmadığı yerde gelişim de olmaz. Bu sebeplerden dolayı gittiğim her yerde sağlıkla ilgili organizasyonlara çok önem verdik.” dedi.

İstanbul Trafiksiz Yaşam

Avcı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nde çalıştığı dönemde sağlık ekibi kurmanın önceliğini transferlerden bile yüksek tuttuğunu belirtti. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nin Avrupa’nın en güzel tesislerinden biri olduğunu söyleyen Avcı, burada ulaşımın kolaylığı ve doğanın güzelliği sayesinde kendisini çok iyi hissettiğini dile getirdi.

Abdullah Avcı ve Kulüp Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir’e konuşmaların ardından topluluk yöneticileri tarafından plaket takdim edildi.

İlgili Yazılar