Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. TRT 1 Gündüz Kuşağı Birbirinden Farklı Programlarıyla Yine Dopdolu

TRT 1 Gündüz Kuşağı Birbirinden Farklı Programlarıyla Yine Dopdolu

admin admin -
17 0

TRT 1 Gündüz Kuşağı ekranında hafta içi her gün yayınlanan, Türkiye’nin en genç kalp ve damar cerrahisi doçentlerinden, Dr. Halit Yerebakan’ın sunduğu ‘Doktor Geldi’ ve evliliklerdeki sorunlara ve yapılan hatalara ışık tutan ‘Bir Yastıkta Kocayalım’, 28 Kasım Salı günü yeni bölümü ile TRT1’de.

Obezite Sorunu Doktor Geldi’ de!
Sağlık Bakanlığı’nın katkılarıyla hazırlanan ve Dr. Halit Yerebakan’ın sunduğu, hafta içi her gün izleyicisi ile buluşan Doktor Geldi programı, yeni bölümü ile 28 Kasım Salı günü saat 12.45’te TRT 1’de.

Salı günü ekrana gelecek olan ‘Doktor Geldi’ programında, Halit Yerebakan, obeziteye giden yol ve sebeplerden bahsedecek. Uzm. Psk. Tuğba Yağan ise obeziteye neden olan psikolojik sorunlar ve bu sorunları aşma konusunda bilgi verecek. Prof. Dr. Mehmet Ali Yerdel ise obeziteye bir diğer çözüm olan cerrahi müdahalelerin süreçlerinden bahsedecek. İrem Ergün de obezite tedavisini tamamlayıcı tıbbi gereklilikleri anlatacak.

Doktor Geldi, hafta içi her gün 12.45’te TRT1 ekranında!

Evlilikte yapılan Hatalar Bir Yastıkta Kocayalım’ da!
28 Kasım 2017 Salı günü ekrana gelecek olan ‘Bir Yastıkta Kocayalım’ programı, yeni haftada Berrin ve Hikmet Çağdaş çiftinin evine konuk oluyor. Berrin, Hikmet’in ilk evliliğinden olan kızı Ayşe’den hiç hoşlanmıyor ve onun canını sıkmak için elinden geleni yapıyor. Hikmet ise Berrin ve Ayşe’nin vakit geçirmesi için bir etkinlik planlıyor. Fakat Berrin’in yaptığı kötü plan ile Ayşe depoda kilitli kalıyor. Astım hastası olan Ayşe’ye ne olacak? Hepsi Bir Yastıkta Kocayalım ’da.

Hafta içi her gün saat 14.40’ta TRT 1 ekranında izleyici ile buluşan gerçek hayat öykülerinden yola çıkılarak hazırlanan “Bir Yastıkta Kocayalım” ‘Evlilik nedir?’, ‘Bu önemli birliktelik sevgiyle, saygıyla, sabırla yıllarca sürer mi?’, ‘Neden zamane evlilikleri bu kadar çabuk sonlanıyor?’, ‘Neden boşanmalar bu kadar artıyor?’ gibi sorulara cevap arayacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir