Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Selçuk İnan dan Muslera’ nın Sağlık Durumu İle Alakalı Açıklama, Muslera’yı Kaybettik!

Selçuk İnan dan Muslera’ nın Sağlık Durumu İle Alakalı Açıklama, Muslera’yı Kaybettik!

haber haber -
14 0

Selçuk İnan dan Muslera’ nın Sağlık Durumu İle Alakalı Açıklama, Muslera’yı Kaybettik!

Galatasaray kendisi için en önemli maçlardan biri olan Sivas spor maçın da 3 puan kazanmayı hedeflemekteydi. Galatasaray bu hedefine ulaşamazken, 3 puan kaybetmesinin yanı sıra birde Muslera’ yı kaybetti.

Muslera’ nın Sağlık Durumu

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim maç öncesinde oyuncular ile toplantı yapmış olsa da maalesef ki, istenilen galibiyete ulaşılamadı. Fatih Terim in yardımcısı olan Selçuk İnan, Muslera ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sivas sporun gol atmasının, hemen öncesinde sakatlanan Musleranın Sağlık durumunun ciddi olduğunu ifade eden Selçuk İnan, yarın ki kontrollerin den sonra daha net bilgi alacaklarını açıkladı. Musleranın durumun baya ciddi olduğunu düşünen İnan, inşallah ciddi bir şey yoktur, çok üzgünüz diye sözlerine son verdi.

Muslera Ne Zaman İyileşir

Galatasaray UEFA Avrupa liginde ki başarısının mutluluğunu yaşarken, bu mutluluk çok uzun sürmedi. Avrupa liginde ki bu güzel gidişat, süper ligte kendisini gösteremedi. Sivas spor dan mağlup olarak, 3 puan kaybetti.

Muslera nın da sağlık durumun ciddi olması ve ne zaman iyileşeceğinin belli olmaması hem sevenleri hem de oyuncu arkadaşları tarafından üzüntüye neden oldu. Galatasaray süper ligde 5 puan kayba uğramış oldu. Deplasmanda da Sivas spora yenik düşmeleri moraller iyice bozdu. Sarı kırmızılılar gelecek hafta kendi sahasında Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. betist güncel giriş

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir