Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Evcil Hayvan Taşıma

Evcil Hayvan Taşıma

haber haber -
12 0

Evcil hayvanlarımız evlerimize girdikleri ilk andan itibaren ailemizin en önemli fertleri haline gelmektedir. Sevimli görünüşleri, eğlenceli ve zekâ fışkıran tavırlarıyla kalplerimizi çalmaları çok uzun sürmez. Bu sebeple de gittiğimiz her yere onları da götürmeye başlamamız en doğal dürtümüz haline geliyor. Ancak özel arabanız yoksa hayvan dostlarınızı bir yerden bir yere götürmek büyük bir sorun haline geliyor. Çünkü hem şehir içi hem de şehir dışı taşımacılığı yapan birçok firma ne yazık ki sevimli dostlarımızı taşımaya pek sıcak bakmıyor. Bu durumda da hayvan dostları büyük problemler yaşıyoruz. Özellikle de veterinere gitmek gibi acil durumlar söz konusu olduğunda daha fazla köşeye sıkışırlar. İşte bu durumların ne kadar sık karşılaşıldığını farkında olan firmamız hayvan dostlarının bu sorunlarına en uygun çözümü sunabilmek için evcil hayvan taşıma hizmeti ile sunmaktadır.

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

1984 yılında taşımacılık sektörüne giren firmamız geçen süre boyunca taşımacılığın birçok farklı alanında hizmet vermiştir. Bunların içerisinde şehirler arası yolcu taşımacılığı ile kargo acenteciliği de bulunmaktadır.

1984 ile 2019 yılları arasında edindiğimiz bu tecrübeler içerisinde en çok dikkatinizi çeken konu ise sevimli dostlarımızın taşınması için otobüslerin bagajlarında ya da kargo sistemi ile taşınmaları olmuştur. Hak ettiklerini bulamadığımızı düşündüğümüz bu dostlarımız için ise 2019 senesinde sadece onlara özel olan evcil hayvan nakil sistemini geliştirip hayata geçirdik.

Ailemizin en önemli fertleri olan tüylü dostlarımızın hak ettikleri muameleyi görebilmesi için çıktığımız bu yolda bizleri tercih eden hayvan dostları ve onların sevimli aile bireyleri için VIP ve lüks araçlar ile ulaşım hizmeti vermekteyiz.

Hayvan dostları artık evcil hayvanları hastalandığında ve acil veterinere gitmeleri gerektiğinde ya da tatile şehir dışına çıkarken de pet taksi hizmetimizi kullanarak en sevdiklerini gönül rahatlığı ile bizlere emanet etmektedir.

Sevimli dostlarımız için en önemli olan şeylerin başında anne ya da baba olarak gördükleri evcil hayvan sahipleri gelmektedir. Hayvan dostları olarak bunun son derece farkındayız. Bunun için yapacakları bu yolculuklarda sizlerden ayrılmamaları ve strese girmemeleri için sizleri de u ulaşım şeklinin içine dahil ediyor. Bu sayede en sevdiğiniz arkadaşınızdan ayrılmadan üstelik de konfor içerisinde bu yolculuk deneyimini sunuyoruz.

Hizmetimizi Kullanmak İçin Ne Yapmalısınız?

Sevimli dostlarınızın şehir içi ve şehirler arası yolculuklarını konforlu bir şekilde gerçekleştirmeleri için bizleri tercih etmeye karar verdiğinizde yapmanız gereken tek şey web adresimizde bulunana iletişim numaralarından bizlere ulaşarak seyahat etmek istediğiniz tarih ve saate uygun olan randevuyu oluşturmanız olacaktır. Burada önemli olan konu ise seyahatinizden en azından bir gün önce bizlere ulaşmak olacaktır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir