Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. CD ÜZERİNE BASKI

CD ÜZERİNE BASKI

haber haber -
14 0

 

Deneyimli ve önde gelen bir firma olarak CD üzerine baskı yapmaktayız. Firmamız Türkiye’de alanında uzman ve tecrübeli çalışanlarıyla gelişmiş bir teknolojiyi siz değerli müşterilerimize sunmaktadır.  Karşılıklı güven çerçevesinde istenilen kalitede ürünü elde edebilirsiniz. İşiniz bizim için de önemlidir. Bize sunduğunuz hoşgörüyü sizin de aynı şekilde alacağınızdan şüpheniz olmasın. Söz verdiğimiz şekilde anlaştığımız güne ürününüzü teslim edeceğimizden emin olabilirsiniz. İsterseniz tanıtım faaliyetlerinde de kullanılabileceğiniz ya da her ne nedenle olursa olsun baskılarımızı size özel olarak tasarlıyor ve size sunuyoruz.

Firma olarak üstün kalitede hizmet vermekteyiz. Uygun fiyatlarımızla hizmetinizdeyiz. Siz de CD üzerine baskı siparişlerinizi bizden verebilir, doğru kaliteye ve uygun fiyatlı ürüne sahip olabilirsiniz. Dilerseniz siparişinizin durumu hakkında genel, doğru ve güncel bilgileri bizden alabilirsiniz.

Bu konuda bilgi vermek gerekirse; CD üzerine baskıda genel olarak kullanılan iki yöntem vardır. Bunlar pantone baskı ve CMYK baskı olarak adlandırılır. Pantone baskı renk karışımları hazırlanarak  elde edilen bir baskı yöntemidir. CMYK baskı ana renklerin üst üste basılmasıyla oluşturulur. Bu iki baskı yöntemi kullanarak serigraf baskı adı verilen işlem uygulanabilir. Serigrafın renkli ve tek renkli seçenekleri mevcuttur. Her ayrı renk kendi ipek kalıbını sunar, boya ipeğe verilen şekilden geçerek CD üzerine basılırr daha sonra bu boyalar kurutulur. Tek renk baskıda hata oranı daha düşük olacaktır.  Bazen de özel hazırlanmış etiketlerle sticker baskı da yapılabilmektedir.

Eğer zeminde beyaz kullanılmak istenirse önce zemine bu rengin basılması gerekir. CD üzeri gümüş diyebileceğimiz bir renkte olduğu için üst yüzeyi beyaz olarak dikkate alınmaz. Yani zemine beyaz renk basılmazsa sizin istediğiniz renkle oluşan renk birebir aynı olmayabilir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir