Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İle Görüştü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İle Görüştü

haber haber -
12 0

Özgür Özel, Bahadır Erdem’i Partisine Davet Etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile gerçekleştirdiği 45 dakikalık görüşmenin ardından TBMM Grup Toplantısı’na katıldı. İYİ Parti’den istifa eden eski Genel İdare Kurulu Üyesi Bahadır Erdem de CHP’ye katıldı. Özel, “Sayın Bahadır Erdem baba evine katılıyor” dedi. Erdem de “Tek adam rejimini demokrasiyle sonlandırmak için elimden geleni yapacağım” ifadesini kullandı. Ardından Özel, Erdem’e rozetini taktı.

Saraçhane’deki ‘Bozdoğan Duvarı’ ve Özel’in Açıklamaları

Grup toplantısında Özel’in mesajları şu şekildeydi:

  • Taksim’in 1 Mayıs’a kapanması: Önerilerimiz reddedildi, Taksim 1 Mayıs’ta emekçilere kapatıldı. Orada örülen utanç duvarı tarihe geçti. Emekçiler içeriye alınmadı, gençler tutuklandı.
  • 1 Mayıs Tutuklamaları: 49 yurttaşımız tutuklandı, AYM kararına direnip gençleri tutukluyorlar. Orantısız tutuklamaların son bulması gerektiğini vurguladı.
  • 26 Mayıs’ta Emekli Mitingi: İstanbul’da kira ile emekli maaşı arasındaki uçurum, emekçilere yapılan zulmü dile getirdi. Emeklinin haklarını CHP alacak.

Diğer Konulara Dair Açıklamalar

  • Şimşek’e IMF Göndermesi: Enflasyon maaşları eritiyor, 26 Mayıs’ta Büyük Emekli Mitingi’ne davet etti. Program Şimşek’in Gulyabani programıdır.
  • Sinan Ateş İddianamesi: Adaletin sağlanması ve gazetecilere destek, müfredat ve öğretmen atamaları konularında eleştirilerini dile getirdi.
  • İsrail ile Ticaret Durması: Filistin halkının yanında duracaklarını ve İsrail’in saldırılarını kabul edilemez bulduklarını belirtti.

İlgili Yazılar