Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Giresun Bulancak’ta Kuyumcu Soygunu

Giresun Bulancak’ta Kuyumcu Soygunu

haber haber -
17 0

Giresun’un Bulancak ilçesindeki kuyumcu, maskeli iki kişi tarafından soyuldu

Bulancak ilçesi Bulancak Mahallesi’nde bulunan H.G.’ye ait ‘Gündoğdu’ isimli kuyumcu dükkanı, silahlı ve maskeli 2 şüpheli tarafından soyuldu.

Olay ve Şüpheliler

Olay dün saat 11.00 sıralarında gerçekleşti. Maskeli şüpheliler, iş yerindekileri etkisiz hale getirip bir miktar altını çantalarına doldurdu. Soygun öncesi rastgele ateş eden şüpheliler, gasp ettikleri taksiyle kaçtı.

Şüphelilerin Yakalanması

İhbar üzerine bölgeye polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Şüpheliler S.T. ve S.C. çaldıkları altınlarla yakalandı. Yardım eden E.B. de gözaltına alındı.

Olayın Görüntülerdeki Yansıması

Soygun anı ve sonrası iş yerinin güvenlik kamerası ve cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde iş yeri çalışanlarının şüphelileri takip ettiği, esnafın taksinin lastiğine bıçak sapladığı ve kuyumcu dükkanı sahibinin altınları kurtardığı görüldü.

Kuyumcu ve Taksiciye Ziyaret

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, soygunun yaşandığı ilçeye giderek kuyumcu esnafı ve taksiciyi ziyaret etti. Serdengeçti, Bulancak halkının huzur ve güvenliğinin sağlanması için gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti.

İlgili Yazılar