Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. İZVAK’tan Halil Umut Meler’e Ziyaret, Hakeme Moral Desteği

İZVAK’tan Halil Umut Meler’e Ziyaret, Hakeme Moral Desteği

haber haber -
21 0

İzmir Spor Kulüpleri Birliği (İZVAK), Ankaragücü-Rizespor maçının ardından Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca’nın saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler’i evinde ziyaret etti.

İZVAK, Türkiye’de sporun dostluğunu ve dayanışmasını bir kez daha ön plana çıkararak, Süper Lig’de yaşanan tatsız olaya karşı bir adım attı. MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında 11 Aralık Pazartesi akşamı oynanan müsabakanın hakemi Halil Umut Meler, maçın ardından Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca ve beraberindekilerin saldırısına maruz kalmıştı. Bu olayın ardından İzmir Spor Kulüpleri Birliği (İZVAK), Meler’e moral ziyaretinde bulunarak geçmiş olsun dileklerini iletti. trbet giriş

Ziyaret, Türkiye futbol camiasında birlik ve beraberliğin simgesi oldu.

FIFA Hakemi Halil Umut Meler’in Selçuk Pamucak’taki evinde gerçekleşen ziyarete İZVAK Başkanı Ali Erten başta olmak üzere, İzmir’in önemli futbol kulüpleri temsilcileri katıldı. Göztepe, Altay, Altınordu, Menemen FK, Karşıyaka, Bornova 1877 ve Aliağa Futbol kulüplerinin yöneticileri, Türk futbolunun birlik ve beraberlik mesajını yineleyerek, hakeme desteklerini iletti. Bu ziyaret, Türkiye futbol camiasında yaşanan olumsuz olaylara karşı bir duruş sergileyerek sporun fair-play ruhunu yücelten önemli bir adım olarak kayıtlara geçti.

Hakem Meler: “Dayanışma Bize Güç Veriyor”

Ziyaret sırasında konuşan İZVAK Başkanı Ali Erten, sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu vurgulayarak, “Üzülerek tanık olduğumuz olayların ardından, Türk futbolunun birliği ve beraberliği için buradayız. Hakemlik mesleği zorlu bir görev, ancak dayanışma ile bu zorlukların üstesinden gelebiliriz. Halil Umut Meler’e moral vermek ve yanında olduğumuzu göstermek için bu ziyareti gerçekleştirdik” dedi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir