Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Merdiven korkuluğu Tuzla Aydınlı

Merdiven korkuluğu Tuzla Aydınlı

haber haber -
13 0

Merdiven korkuluğu Tuzla Aydınlı

Yüksek katlı yapılaşmanın yaygınlaşmasıyla birlikte merdiven kullanımı doğal olarak ciddi manada arttı. Hayatın her alanında olduğu gibi merdiven kullanımında da güvenlik öncelikli hususlardan birisidir. Merdivenler sadece basamaklarından oluşan mimari uygulamalar değildir. Bir merdiveni meydana getiren önemli etkenlerden birisi de korkuluklarıdır. Merdivenden iniş ve çıkışların güvenli bir şekilde yapılabilmesi için muhakkak korkuluğa sahip olması gerekir. Merdiven korkuluğu Tuzla Aydınlı semtindeki yeni yapılaşma yoğunluğuna bağlı olarak yüksek talebe sahiptir.

Merdiven korkuluklarında güvenlik en önemli konu olduğundan kaliteli malzemeye sahip olması çok önemlidir. Bu nedenle birinci sınıf kalitedeki malzemelerden üretilmesi ve ustası tarafından montajının yapılması gerekir. Montaj işlemleri tamamen fiziksel ve teknik kriterlere uygun olarak gerçekleştirilmelidir. Günümüzde merdiven korkulukları mekana kazandırdığı estetik değeriyle daha fazla ön planda bulunuyor. Ancak bu estetiği yakalarken güvenlik kriterlerinden de asla ödün verilmemesi gerekir.

Merdiven Korkuluğu Modelleri

Bina dışında ve içinde ya da mesken içerisinde merdiven ihtiyacı olabiliyor. Bu nedenle merdivenlerin yer aldığı alanların herhangi bir sınırı bulunmuyor. Bu durum estetik yönüyle de önem ihtiva eden merdivenlerde korkuluk konusunda günümüzde çok zengin bir seçenek çeşitliliğinin oluşmasını sağlar. Merdiven korkuluğu tasarımı konusunda günümüzde çok daha özgür bir şekilde hareket edilebiliyor. Farklı tarz ve farklı dekorasyonlara uyum sağlayacak görünümde merdiven korkulukları Tuzla Aydınlı mahallesinde de talep görmektedir.

Ferforje, alüminyum, çelik ve cam gibi farklı malzemeler, yeni nesil teknoloji ve usta ellerde özel olarak şekillendiriliyor. Merdivenin mimari özellikleri dikkate alınarak, tüketicini tasarım bakımından beklenti ve isteklerine uygun olarak merdiven korkuluğu Tuzla Aydınlı mahallesinde üretiliyor. Modern, vintage, otantik veya tamamen farklı bir dekorasyon stiline göre üretim gerçekleştiriliyor. Merdiven korkuluğunun kullanıldığı mekan dekorasyonunda aykırı bir görüntü oluşturmak yerine bütünleyici bir görüntü sunabilmesine ihtimam gösteriliyor.

Renk, boyut, şekil ve tabii ki işleme hususunda her zevke hitap edecek şekilde üretimler gerçekleştiriliyor. Böylelikle herkesin yaşam alanlarında, çalışma alanlarında veya ortak kullanım alanlarında hem güvenliğini sağlayan hem de gözüne hitap eden merdiven korkuluğu kullanması sağlanıyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir