Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. Neden Medyum Hüddam Hoca

Neden Medyum Hüddam Hoca

haber haber -
59 0

 

Medyum hüddam hoca aile içindeki anlaşmazlıkları, ayrılıkları bertaraf edecek ve sevenlerin arasındaki sevgi bağını güçlendirecek etkili vefkler hazırladığı için bağlama büyüsü ve aşk büyüsü konularında en çok tercih edilen medyumlar arasındadır. Üstelik bu işi çok uzun yıllardır yapmakta olan medyum hüddam hoca yüzlerce çiftin arasını düzeltmekle tanınıyor. Yazdığı vefkleri büyük bir özenle hazırlayan hoca; her türlü evlilik aşk sevgi sorunlarınızda ilişkinizin üzerindeki kötü enerjileri yok edecek tılsımlar hazırlamakta uzman bir medyumdur. Kendisi ile irtibat kurarak; hayatınızda kötü giden işlerin düzeltilmesini sağlayabilirsiniz. Bu işlerin nasıl düzene girdiğini merak ediyorsanız “vefk etkisi” hakkında verdiğimiz bilgileri inceleyebilirsiniz.

Vefk Etkisi nedir

Medyumlar Vefkleri çeşitli geometrik şekillere yazılan şifrelerden ibarettir ve bu şifreler “cin” ya da hizmetli adı verilen varlıkları itaate zorlar. Onları iyi işler yapmaya yönlendirebilir. Bu iyi işler, hedef kişinin duygu ve düşüncelerini yönlendirme üzerine kuruludur. Hüddam adı verilen doğaüstü varlık; hedef kişinin zihnini etkileyecek titreşimler yayar. Çoğu zaman bu titreşimlerle kişinin düşünce dünyasında değişimler meydana gelir. Kişi, sevdiği insanı terk etmişse yeniden ona karşı sıcak duygular hissetmeye başlar. Bu gelişmeler tesadüfi değil, vefk etkisi ile olmaktadır.

Medyum Hüddam Hoca Vefkleri Nasıl Hazırlar

Hüddam hoca vefk hazırlama aşamasından önce, sorunu olan kimse ile görüşür ve bazı bilgiler alır. Bu bilgiler kişiye özeldir ve hazırlanacak vefk için gereklidir. Bunlar Arapça ebcet hesabına göre belli rakamlarla işlenir. Sonra belli sayıda özel isimler tekrarlanır dua edilir buhurlar yakılır. Böylece hizmetliler adı verilen bu doğa üstü varlıklar, hizmete ve itaate zorlanırlar. Görevlerini yerine getirinceye kadar da vaz geçmezler. Sevdiğiniz kişi sizi terk ettiğinde, medyum hüddam hoca bu kişinin geri gelmesi için bağlama büyüsü işlemi yapar. Kişinin tüm düşünceleri kısa sürede olumlu yönde değişmeye başlar.

Büyü Etkisi Ne Kadar Sürer

Bir büyü uzman bir medyum tarafından yapıldıysa, o etki ömür boyu sürebilir. Ya da o etkiyi yok edecek, karşı bir büyü yapılıncaya kadar etkisini sürdürür.

www.medyumhaberler.com

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir