Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. İyilik Dolu Adımlar KAÇUV 2. Aile Evi için Atılıyor!

İyilik Dolu Adımlar KAÇUV 2. Aile Evi için Atılıyor!

admin admin -
23 0

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), 12 Kasım’da yapılacak İstanbul Maratonu’nda her yaştan gönüllü ile birlikte iyilik peşinde koşmaya hazırlanıyor.

İlkini 2012’de kurdukları Aile Evi’nin ikincisi için kolları sıvayan KAÇUV, 40 STK ile birlikte Adım Adım Yardımseverlik Koşusu’nda yer alarak, topladığı bağışlarla kanserli çocuklara umut olmayı ve ikinci Aile Evi’ni hayata geçirmeyi hedefliyor.

2000 yılında maddi sorunları nedeniyle kanser tedavileri aksama riski taşıyan çocuklar ve ailelerine destek sağlamak amacıyla kurulan KAÇUV, bu yıl 12 Kasım’da yapılacak 39. İstanbul Maratonu’nda adımlarını yine iyilik için atıyor. İstanbul Maratonu kapsamında ikinci Aile Evi’ni hayata geçirmek için Adım Adım oluşumu içerisinde yer alan KAÇUV, İyilik Peşinde koşmak için kendi takımını kuran kurumlar ya da bireyler ile bağış toplayarak, kanser tedavisi gören çocuklara ve ailelerine umut olmayı hedefliyor. Maratona katılacak kurumsal takımlar ise şöyle; Borusan, TOFAŞ, Sun Chemical Turkey, Arkas Holding, Rönesans Holding, Philips Türkiye, Shell, DeFacto, İşNet U.n. Ro-Ro, Zorlu, TEVA, Santa Farma, Final Okulları, BimSa Smol, Adore Oyuncak, Garanti Factoring, Technogym Turkey, USLA Akademi, Orzax, Mapfre Sigorta, Gayrettepe Rotarakt ve Frankie.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir