Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. ÖNCE KAZA YAPTI, SONRA GÖRÜCÜYE ÇIKARDI

ÖNCE KAZA YAPTI, SONRA GÖRÜCÜYE ÇIKARDI

haber haber -
17 0

Geçtiğimiz hafta Ankara’nın Etimesgut ilçesinde meydana gelen kazada hurdaya dönen araçta mucize eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Aşırı hız nedeniyle gerçekleşen kazada genç iş adamı Gökhan Akbaş Evrenel’e ait 06 GKN 59 plakalı Mercedes marka araç önce orta refüje çarptı ve taklalar açmaya başladı.

Kazayı mucize eseri hafif sıyrıklarla atlatan 36 yaşındaki genç iş adamı olay yerine gelen sağlık ekipleriyle tedavi altına alınırken, tutulan polis raporuna göre, Lüks araç yaklaşık 90 metre sürüklendikten sonra durabildi. Ağır hasar alan ve hurdaya dönen otomobil otoparka çekildi.


         Olayın şokunu atlatan ve ertesi gün aracını çekildiği otoparktan teslim almaya giden Evrenel, lüks otomobilinin hurdaya döndüğünü görünce şaşkınlığını gizleyemedi.
        Aracın kaza sonrası halini insan yoğunluğunun fazla olduğu şirketlerinden birinin önüne çektiren Evrenel verdiği demeçte; ‘’Yaşanmaması gereken bir kaza sebebiyle derin bir üzüntü yaşıyorum.
Hiç kimsenin yara almaması ve bir daha bu gibi durumlar yaşanmaması için elimden gelenin fazlasını yapacağım. Aracıma yazdırdığım ‘’Bu ışıltılı hayatı biz seçmedik.’’ yazısı insanlar tarafından oldukça büyük bir ilgiyle karşılandı. Hayat her insan için paha biçilemez bir fırsattır böyle acı tecrübelerle bunun değerini anladığım için diğer insanlarında görerek anlamalarını istedim.’’
sözlerini paylaştı. İnsanların gördüklerinde şaşkınlıklarını gizleyemedikleri lüks otomobil ziyaretçileriyle buluşmaya devam ediyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir