Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Vodafone Sultanlar Ligi Final Serisinde Eczacıbaşı Dynavit Fenerbahçe Opet’i Mağlup Etti

Vodafone Sultanlar Ligi Final Serisinde Eczacıbaşı Dynavit Fenerbahçe Opet’i Mağlup Etti

haber haber -
24 0

Eczacıbaşı Dynavit, Final Serisinde Durumu 2-2’ye Getirdi

Vodafone Sultanlar Ligi final serisi dördüncü maçında Eczacıbaşı Dynavit ile Fenerbahçe Opet karşı karşıya geldi. Maç, Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynandı ve Eczacıbaşı Dynavit evinde 3-0’lık net bir galibiyet elde ederek seride durumu 2-2’ye getirdi.

Serinin Son Maçı 21 Nisan’da

Fenerbahçe Opet, ilk 3 maçta 2-1 önde gitmişti ve bu maçı kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecekti. Ancak Eczacıbaşı Dynavit’in üstünlüğü ile serinin beşinci ve son maçı 21 Nisan Pazar günü Fenerbahçe’nin ev sahipliğinde saat 19.00’da yine Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak. Karşılaşmanın galibi Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi’nde şampiyon olacak.

Maçın Detayları

İlk Set: Eczacıbaşı, maça hızlı başlayarak 5-1’lik üstünlük sağladı. Fenerbahçe’nin skoru dengelemesine rağmen son bölümde etkili olan Eczacıbaşı, ilk seti 25-21 kazandı.

İkinci Set: Eczacıbaşı, ikinci setin başında oyunun kontrolünü elinde tutarak 25-21’lik skorla seti aldı ve durumu 2-0 yaptı.

Üçüncü Set: Çekişmeli geçen üçüncü sette de Eczacıbaşı, Fenerbahçe’yi 25-21 mağlup ederek maçı 3-0 kazandı.

Ali Koç ve Mehmet Akif Üstündağ Maçı İzledi

Müsabakayı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da takip etti.

İlgili Yazılar