Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. Can Dostlarımız

Can Dostlarımız

haber haber -
16 0

Neredeyse herkesin evinde bir evcil hayvan bulunuyor ve bunlar birer hayvan gibi değil evin bir çocuğu, bireyi olarak görülüyor. Ülkemizde de hayvandostu olan insan sayısı gün geçtikçe artıyor. Bazen insanlardan daha çok sevgiyi hak eden bu can dostları ile ilgi gerekli bilgileri bulmak, acil bir durumda yapılacakları öğrenebilmek, oldukça zaman alıyor veya veterinerler aranarak yardım isteniyor.

Bu problemleri en aza indirilmek için kurulan site, hayvan dostu olanlar için gerekli olan tüm bilgileri barındırıyor. Sitede paylaşımlar da yapılabiliyor, insanlar isterlerse bu konularla ilgili kendi tecrübelerini ve ilginç videoları paylaşabiliyorlar. Site kedi ve köpekler için iki ayrı bölüm ayırmış.

Kediler Ve Köpekler

Sitenin bu bölümünde; kedi ve köpek cinsleri ve özellikleri, oluşabilecek sağlık sorunları ve bunlar için pratik çözümler, bakım ve eğitim ile ilgili açıklamalar bulunuyor. Site kedi ve köpeklerin yavruluk döneminden erişkinliğine kadar olan tüm evreleri ayrı ayrı değerlendirerek bilgilendirme yapıyor. Daha ayrıntılı bilgi almak ve paylaşımlarda bulunmak için hayvandostu.com sitesi ziyaret edilebilir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir