Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Diyet Yapamıyorum Demeyin!

Diyet Yapamıyorum Demeyin!

haber haber -
14 0

Özellikle çalışanlar için sağlıklı beslenerek diyet programına uymak zor oluyor. İş yerinde diyete uygun yemek seçimi yapmakta zorlananlar için hazırlanan kilo verme paketleri ve kilo koruma paketleri kurtarıcı oluyor.

Sağlıklı yaşam sürdürmenin anahtarı sağlıklı yemek çeşitlerinde saklı. Bu nedenle sağlıklı yemek seçenekleri herkes için son derece önemlidir. Siz de sağlıklı yemek paketlerine ulaşmak isterseniz, https://www.fitvehafif.com/bağlantısından siteye ulaşarak farklı türdeki paketleri inceleyebilirsiniz. Site, ister evde ister işte olsun online sipariş ile özenle paketlenmiş yemek servisleri kolaylıklar sağlıyor. Ürünler yalnız diyet paketlerinden ibaret değil. İş yerleri için toplu sipariş verilebilecek ofis paketleri bulunmaktadır. Ofis çalışan sayısı kadar yemek siparişi vermek mümkündür.

Sporcular için sporcu beslenme paketi bulunmaktadır. Sporcuların günlük enerji gereksinimlerini karşılayan beslenme programları beslenme uzmanları tarafından itina ile hazırlanmaktadır. Paket 3 ana 2 ara öğünden oluşmaktadır. Yemeklerin içeriği sporcuların ihtiyaçları için gerekli olan vitamin ve minerallere uygun olarak yapılmaktadır.

Ketojenik beslenenler için 3 öğünden oluşan ketojenik beslenme paketleri hem kan şekeri hem de insülin seviyeleri kontrol altına alınabilmektedir. Ketojenik beslenme %70-80 yağ, %15-20 protein ve %5- 10 karbonhidrat içeren beslenme programıdır. Paketi incelemek ve detayları öğrenmek için  https://www.fitvehafif.com/ketojenik-beslenme-paketi linkine tıklamanız yeterli.

Anlık yemek siparişi vermek isteyenler için tavuklu sandviç, tavuklu sezar salata, kavurmalı tost, ballı tavuk gibi daha birçok seçenek kalori miktarı, içerdiği protein ve yağ oranlarıyla birlikte verilmektedir. Diyet programlarında günlük alınması gereken kalori diyetisyenler tarafından belirlenmiş ve kişiye özel bir program hazırlanmıştır. Anlık yemek seçeneğinden diyetinize uygun yemeğin siparişini vererek programınızı düzenli olarak uygulayabilirsiniz.

Fitvehafif.com’ da günlük taze olarak sabah, öğle, akşam ve ara öğünler olmak üzere günlük besin ihtiyacınızı karşılamak mümkündür. Diyet yapmaya vakti olmayanlar ve diyet yemekleri hakkında detaylı bilgi alarak kendileri için en uygun paketi seçmek isteyenler için site üzerinden diyetisyene danışma imkânınız bulunuyor. Kaloriler göz önünde bulundurularak hazırlanan beslenme paketleri sayesinde diyet yapmak çok daha kolay oluyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir